Αξιολόγηση κρυπτονομισμάτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πολυτεχνείου Κρήτης
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Αξιολόγηση κρυπτονομισμάτων (EL)

Τζουλουχας Αναστασιος (EL)
Tzoulouchas Anastasios (EN)

Τσαφαρακης Στελιος (EL)
Ματσατσινης Νικολαος (EL)
Πολυτεχνείο Κρήτης (EL)
Ζοπουνιδης Κωνσταντινος (EL)
Technical University of Crete (EN)
Zopounidis Konstantinos (EN)
Tsafarakis Stelios (EN)
Matsatsinis Nikolaos (EN)

Η διπλωματική αυτή εργασία έχει ως σκοπό αρχικά να παρουσιάσει αναλυτικά τι είναι και πως λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα και στη συνέχεια να προχωρήσει στην πολυκριτήρια αξιολόγηση αυτών των νομισμάτων με βάση ένα σύνολο κριτηρίων – χαρακτηριστικών. Για να επιτευχθεί αυτό, θα γίνει αρχικά καταγραφή αυτών των ηλεκτρονικών νομισμάτων, των χαρακτηριστικών τους καθώς και της υφιστάμενης κατάστασης του χώρου. Επίσης, καταγράφονται και περιγράφονται οι παράγοντες που τα επηρεάζουν καθώς και τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους. Ακολούθως, γίνεται ανάλυση και αξιολόγηση των χαρακτηριστικών τους με εφαρμογή μεθόδων ανάλυσης δεδομένων, πολυκριτήριας ανάλυσης αλλά και τεχνικών εξόρυξης γνώσης από δεδομένα (data mining). Χρησιμοποιείται το εργαλείο εξόρυξης δεδομένων Weka 3.6 καθώς και το Gaia Virtual Promethee. (EL)

bachelorThesis

Κρυπτονομίσματα (EL)


Ελληνική γλώσσα

2017


Πολυτεχνείο Κρήτης::Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (EL)
Technical University of Crete::School of Production Engineering and Management (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.