Χειριστής Μηχανών Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής = Bakery – Pastry Machinery Operator

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Χειριστής Μηχανών Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής = Bakery – Pastry Machinery Operator

Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΚΕΠ)

Πρόκειται για ένα ενημερωτικό έντυπο που παρέχει πληροφόρηση σχετικά με το επάγγελμα του χειριστή μηχανών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Δίνει τον ορισμό του συγκεκριμένου επαγγέλματος, πληροφορίες για τη φύση της εργασίας, τις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες, τις συνθήκες εργασίας, την επαγγελματική εκπαίδευση, τις προοπτικές απασχόλησης, τη νομοθετική κατοχύρωση, καθώς και τους σχετικούς φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις. Εντάσσεται σε μια σειρά 30 επαγγελματικών μονογραφιών, που εκπονήθηκαν από το ΕΚΕΠ, εκτυπώθηκαν σε 4.800 αντίτυπα και αποτελούν έναν Οδηγό Επαγγελμάτων. Το ΕΚΕΠ, στο πλαίσιο του ρόλου του για την επιστημονική στήριξη, την πληροφόρηση και την ενδυνάμωση της συνεργασίας των φορέων και των στελεχών που προσφέρουν υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα, εκπονεί σε συστηματική βάση επιστημονικά εγχειρίδια και ενημερωτικά έντυπα στον τομέα της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Το επιστημονικό και πληροφοριακό αυτό υλικό αποστέλλεται σε όλους του δημόσιους φορείς παροχής υπηρεσιών ΣΥ.Ε.Π. και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και τα στελέχη τους, στα κέντρα του Δικτύου Euroguidance και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου.

Text (Guide, Leaflet )
Text

εργατικό ατύχημα
αρτοποιία
αγορά της εργασίας
νέες τεχνολογίες
επαγγελματικά προσόντα
συνθήκες εργασίας
ομαδική εργασία
πρόσβαση στην αγορά εργασίας
μηχάνημα
επαγγελματική εκπαίδευση
υγεία κατά την εργασία
επαγγελματικός προσανατολισμός
εργασιακό περιβάλλον
βιομηχανία ζαχαροπλαστικής
τόπος εργασίας
ασφάλεια στην εργασία
ωράριο εργασίας
ικανοποίηση από την εργασία
επαγγελματική νόσος
φυσιολογία της εργασίας
υγιεινή τροφίμων


Ελληνική γλώσσα





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.