δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Κοστολόγος = Cost Accountant

Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΚΕΠ)

Πρόκειται για ένα ενημερωτικό έντυπο που παρέχει πληροφόρηση σχετικά με το επάγγελμα του κοστολόγου. Δίνει τον ορισμό του συγκεκριμένου επαγγέλματος, πληροφορίες για τη φύση της εργασίας, τις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες, τις συνθήκες εργασίας, την επαγγελματική εκπαίδευση, τις προοπτικές απασχόλησης, τους σχετικούς φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις, καθώς και χρήσιμες ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Εντάσσεται σε μια σειρά 30 επαγγελματικών μονογραφιών, που εκπονήθηκαν από το ΕΚΕΠ, εκτυπώθηκαν σε 4.800 αντίτυπα και αποτελούν έναν Οδηγό Επαγγελμάτων. Το ΕΚΕΠ, στο πλαίσιο του ρόλου του για την επιστημονική στήριξη, την πληροφόρηση και την ενδυνάμωση της συνεργασίας των φορέων και των στελεχών που προσφέρουν υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα, εκπονεί σε συστηματική βάση επιστημονικά εγχειρίδια και ενημερωτικά έντυπα στον τομέα της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Το επιστημονικό και πληροφοριακό αυτό υλικό αποστέλλεται σε όλους του δημόσιους φορείς παροχής υπηρεσιών ΣΥ.Ε.Π. και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και τα στελέχη τους, στα κέντρα του Δικτύου Euroguidance και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου.

Text (Guide, Leaflet )
Text

επιχείρηση
αγορά της εργασίας
επαγγελματικά προσόντα
συνθήκες εργασίας
πρόσβαση στην αγορά εργασίας
επαγγελματική εκπαίδευση
λογιστής
επαγγελματικός προσανατολισμός
εργασιακό περιβάλλον
τόπος εργασίας
κοστολόγηση
δαπάνη
ανάλυση κόστους


Ελληνική γλώσσα





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.