Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Α.Ε.Ι.: Μοντελοποίηση Διαδικασίας

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Α.Ε.Ι.: Μοντελοποίηση Διαδικασίας

Στο παρόν παραδοτέο παρουσιάζεται η μοντελοποίηση διαδικασίας του Συστήματος ΑΤΛΑΣ. Στόχος του παραδοτέου είναι η αποτύπωση των λειτουργικών προδιαγραφών του συστήματος ώστε να προσδιοριστούν και να παρουσιαστούν οι βασικές λειτουργίες και ενέργειες που μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε ομάδα χρηστών μέσω της εφαρμογής. Αυτό επιτυγχάνεται καταρχάς με την περιγραφή των λειτουργιών Εγγραφής και Εισόδου για κάθε πιθανό χρήστη στην εφαρμογή καθώς επίσης και με την περιγραφή των δυνατοτήτων που προσφέρει η εφαρμογή σε αυτούς αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους. Στη συνέχεια παρουσιάζονται και περιγράφονται οι καταστάσεις στις οποίες μπορούν να περιέλθουν οι Θέσεις Πρακτικής Άσκησης που προσφέρονται μέσω του Συστήματος. Παράλληλα γίνεται αναφορά στις ενέργειες που μπορούν να εκτελεστούν για τις Θέσεις και παρουσιάζονται οι δυνατές μεταβάσεις μεταξύ των καταστάσεων. Τέλος, περιγράφονται τα πιθανά σενάρια χρήσης καθώς και οι ενέργειες τις οποίες μπορούν να πραγματοποιήσουν οι Χρήστες του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης, μέσω μοντελοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Text (Report, Guide)
Text

εκπαιδευτικό ίδρυμα
λογισμικό
σύστημα πληροφορικής
ανώτατη εκπαίδευση


Ελληνική γλώσσα

2013





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.