Οδηγός για τον εκπαιδευτικό: Καλλιτεχνική Παιδεία (Τάξη: Α΄): Γενικό Λύκειο

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Οδηγός για τον εκπαιδευτικό: Καλλιτεχνική Παιδεία (Τάξη: Α΄): Γενικό Λύκειο

570: Σακαλλιέρος, Γεώργιος (Αξιολόγηση - Συντονιστής) Λαζάρου, Σωτηρία (Αξιολόγηση) Λενακάκης, Αντώνιος (Αξιολόγηση) Τσερπέ, Γεωργία Μαρία (Επιστημονική εποπτεία) Αλεξανδράτου, Στυλιανή (Εκπόνηση) Τσιγκούλη, Άννα (Εκπόνηση) Φραγκή, Μαρία (Εκπόνηση)

Ο Οδηγός του Εκπαιδευτικού του μαθήματος Καλλιτεχνική Παιδεία περιλαμβάνει σχέδια-προτάσεις διδασκαλίας των μαθημάτων. Στα σχέδια αυτά μαθήματος προτείνονται διάφορες διδακτικές και παιδαγωγικές επιλογές, μέσα από τις οποίες οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προγραμματίσουν, να διδάξουν, να καθοδηγήσουν, να καλλιεργήσουν αισθητικά και να αξιολογήσουν τους μαθητές. Τα σχέδια προέρχονται από θεματικές ενότητες του Προγράμματος Σπουδών και οι στόχοι του κάθε σχεδίου εμπεριέχονται στους στόχους του Προγράμματος Σπουδών και στους στόχους του Νέου Σχολείου. Ο Οδηγός του Εκπαιδευτικού σκοπεύει να βοηθήσει τον εκπαιδευτικό στην κατανόηση της φιλοσοφίας των νέων προγραμμάτων σπουδών των μαθημάτων, δεν αποτελεί περιορισμό, αλλά μία βάση για τον εκπαιδευτικό, την οποία μπορεί να την προσαρμόσει και να την εμπλουτίσει ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών του και τις συνθήκες του σχολείου του.

Text

καλές τέχνες
διδακτικό υλικό
μουσική
δευτεροβάθμια εκπαίδευση
πρόγραμμα διδασκαλίας
εκπαίδευση
τέχνες του θεάματος
καλλιτεχνική εκπαίδευση
τέχνες


Ελληνική γλώσσα

2015





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.