Τελική Έκδοση Πληροφοριακού Συστήματος Ο.Π.Σ

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Τελική Έκδοση Πληροφοριακού Συστήματος Ο.Π.Σ

Το κείμενο αυτό αναφέρεται στην Τελική έκδοση του ΟΠΣ συστήματος που αναπτύσσεται στα πλαίσια του έργου της ΜΟΔΙΠ ΤΕΙ Καβάλας. Η ανάπτυξη του πληροφοριακού στηρίχθηκε στις μελέτες που έγιναν σε προηγούμενα παραδοτέα, υλοποιήθηκε και συνεχίζεται η εργασία με λογισμικό ανοιχτού κώδικα και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις που διέπουν οι απαιτήσεις και τα πρότυπα της ΑΔΙΠ. Στη πρώτη έκδοση του ΟΠΣ είχε υλοποιηθεί ο διαδικτυακός χώρος πρόσβασης και πληροφόρησης. Από τη θέση αυτή μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν πληροφορίες σχετικές με το έργο, την δραστηριότητα και τις εκθέσεις αξιολόγησης. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα την εγγραφής στο σύστημα και της χρήσης των σχετικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Στη τελική έκδοση του Ο.Π.Σ. το ακαδημαϊκό προσωπικό έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Απογραφικών και Ερωτηματολογίων. Η υπηρεσία απογραφικών καλύπτει τα απογραφικά Μαθήματος, Καθηγητή και το Ενημερωτικό Δελτίο Μαθήματος.

Text (Handbook)
Text

καταχώρηση δεδομένων
οδηγός πληροφοριών
εκπαίδευση
ανώτατη εκπαίδευση
εφαρμοσμένη πληροφορική


Ελληνική γλώσσα

2012


GR




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.