The influence of naringin or hesperidin dietary supplementation on broiler meat quality and oxidative stability

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2014 (EL)

The influence of naringin or hesperidin dietary supplementation on broiler meat quality and oxidative stability

Simitzis, P. E.
Charismiadou, M. A.
Deligeorgis, S. G.
Goliomytis, M.
Kartsonas, N.
Symeon, G. K.

Text (Abstract presentation)
Text

αναλυτική χημεία
ποιότητα του προϊόντος
πουλερικά
ζωοτεχνία
ζωικό προϊόν
βελτίωση της παραγωγής


Αγγλική γλώσσα

2014-03





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.