The influence of naringin or hesperidin dietary supplementation on broiler meat quality and oxidative stability

RDF 

 
Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2014 (EL)
The influence of naringin or hesperidin dietary supplementation on broiler meat quality and oxidative stability

Simitzis, P. E.
Charismiadou, M. A.
Deligeorgis, S. G.
Goliomytis, M.
Kartsonas, N.
Symeon, G. K.

Text (Abstract presentation)
Text

αναλυτική χημεία
ποιότητα του προϊόντος
πουλερικά
ζωοτεχνία
ζωικό προϊόν
βελτίωση της παραγωγής

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", Υπουργείο Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης (EL)
Operational Programme, Education and Lifelong Learning, Ministry of Education and Lifelong Learning (EN)

2014-03




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.