Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε αμνούς

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε αμνούς

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Εργαστήριο Ζωοτεχνίας

Σκοπός της παρούσας δράσης ήταν η διερεύνηση της διατροφικής χορήγησης των φλαβονοειδών εσπεριδίνης και ναρινγίνης στα παραγωγικά χαρακτηριστικά, στην ποιότητα και αντιοξειδωτική ικανότητα του πρόβειου κρέατος

Text (Report)
Text

αναλυτική χημεία
πρόβειο κρέας
ποιότητα του προϊόντος
ζωοτεχνία
ζωικό προϊόν
βελτίωση της παραγωγής


Ελληνική γλώσσα

2015-09





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.