Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2014 (EL)

Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος

Οικονόμου, Χ.
Δεληγεώργης, Σ.
Γκολιομύτης, Μ.
Μασούρας, Θ.
Σιμιτζής, Π.
Χαρισμιάδου, Μ.
Παπαδέδες, Ε.
Μόσχου, Κ.
Λεπεσιώτη, Σ.
Κομινάκης, Α.

Text (Abstract presentation)
Text

αναλυτική χημεία
ποιότητα του προϊόντος
ζωοτεχνία
ζωικό προϊόν
γαλακτοπαραγωγή
βελτίωση της παραγωγής
γαλακτοκομικό προϊόν


Ελληνική γλώσσα

2014-10





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.