Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος

 
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2014 (EN)

Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος

Οικονόμου, Χ.
Δεληγεώργης, Σ.
Γκολιομύτης, Μ.
Μασούρας, Θ.
Σιμιτζής, Π.
Χαρισμιάδου, Μ.
Παπαδέδες, Ε.
Μόσχου, Κ.
Λεπεσιώτη, Σ.
Κομινάκης, Α.

Text (Abstract presentation)
Text

αναλυτική χημεία
ποιότητα του προϊόντος
ζωοτεχνία
ζωικό προϊόν
γαλακτοπαραγωγή
βελτίωση της παραγωγής
γαλακτοκομικό προϊόν


Greek

2014-10





*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)