δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Effects of flavonoids dietary supplementation on milk antioxidant capacity in sheep
Lepesioti, S.
Masouras, T.
Deligeorgis, S.
Ikonomou, C.
Simitzis, P.
Charismiadou, M.
Moschou, K.
Goliomytis, M.
Papadedes, E.
Hesperidin and naringin are bioflavonoids known for their antioxidant properties. They are abundant in inexpensive by-products of citrus cultivation such as citrus pulp which often are treated as waste. An experiment was conducted to examine the effects of dietary hesperidin or naringin supplementation on lactating ewes’ milk antioxidant capacity.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.