Effects of flavonoids dietary supplementation on milk antioxidant capacity in sheep

RDF 

 
Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2015 (EL)
Effects of flavonoids dietary supplementation on milk antioxidant capacity in sheep

Lepesioti, S.
Masouras, T.
Deligeorgis, S.
Ikonomou, C.
Simitzis, P.
Charismiadou, M.
Moschou, K.
Goliomytis, M.
Papadedes, E.

Hesperidin and naringin are bioflavonoids known for their antioxidant properties. They are abundant in inexpensive by-products of citrus cultivation such as citrus pulp which often are treated as waste. An experiment was conducted to examine the effects of dietary hesperidin or naringin supplementation on lactating ewes’ milk antioxidant capacity.

Text (Abstract presentation)
Text

αναλυτική χημεία
ποιότητα του προϊόντος
ζωοτεχνία
ζωικό προϊόν
γαλακτοπαραγωγή
βελτίωση της παραγωγής
γαλακτοκομικό προϊόν

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", Υπουργείο Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης (EL)
Operational Programme, Education and Lifelong Learning, Ministry of Education and Lifelong Learning (EN)

2015-06




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.