Effects of flavonoids dietary supplementation on strained yoghurt antioxidant capacity

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Effects of flavonoids dietary supplementation on strained yoghurt antioxidant capacity

Lepesioti, S.
Masouras, T.
Deligeorgis, S.
Ikonomou, C.
Simitzis, P.
Charismiadou, M.
Moschou, K.
Goliomytis, M.
Papadedes, E.

Text (Conference or workshop item (Poster))
Text

αναλυτική χημεία
ποιότητα του προϊόντος
ζωοτεχνία
ζωικό προϊόν
γαλακτοπαραγωγή
βελτίωση της παραγωγής
γαλακτοκομικό προϊόν


Αγγλική γλώσσα

2015-09





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.