Application of Mid-infrared spectroscopy and Partial Least-Squares Regression to predict antioxidant activity on herbal Mediterranean infusions

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Application of Mid-infrared spectroscopy and Partial Least-Squares Regression to predict antioxidant activity on herbal Mediterranean infusions

Pappas, Christos
Anastasaki, Eirini
Tarantilis, Petros
Polissiou, Moschos
Kanellou, Georgia

The application of infrared spectroscopy to quantify phenolic content and antioxidant activity is a new area in herbs. Recently, we demonstrated the feasibility of mid-infrared spectroscopy to predict the phenolic content in lyophilised infusions of aromatic and medicinal herbs [1].

Text (Conference or workshop item (Poster))
Text

φυτική παραγωγή


Αγγλική γλώσσα

2011





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.