Ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδων προσδιορισμού εξασθενούς χρωμίου σε τρόφιμα και χώμα

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Digital Library of Grey Literature
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2012 (EN)
Ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδων προσδιορισμού εξασθενούς χρωμίου σε τρόφιμα και χώμα

Κωστάκης Μάριος

Κωνσταντίνος Ευσταθίου Καθηγητής ΕΚΠΑ
Μιχαήλ Κουππάρης Καθηγητής ΕΚΠΑ
Νικόλαος Θωμαΐδης Επίκ. Καθηγητής ΕΚΠΑ (Επιβλέπων)

Διπλωματική εργασία (Εκπονήθηκε το έτος: 2012)

Τρόφιμα
Analytical Chemistry
Uncertainty
DPC
Hexavalent Chromium
Εξασθενές χρώμιο
Αβεβαιότητα
Αναλυτική Χημεία
Food

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
University of Athens (EN)

Greek

2012


National and Kapodistrian University of Athens (UOA)

All rights remain with the author, until they expire.
Access to the work is permitted for personal, educational or research use only.



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)