Implementation of green extraction and isolation methodologies for the recovery of bioactive compounds from olive-growing products and by-products

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)
Implementation of green extraction and isolation methodologies for the recovery of bioactive compounds from olive-growing products and by-products

Ξυνός Νικόλαος

Σ. Μητάκου Καθηγήτρια
Α.Λ. Σκαλτσούνης Καθηγητής (Επιβλέπων)
Ν.Αλιγιάννης Επίκ. Καθηγητής

Διδ. Διατριβή (Εκπονήθηκε το έτος: 2015)

Υποπροιόντα ελαιοκομίας
Πράσινες τεχνολογίες εκχύλισης
Χρωματογραφία κατ'αντιρροή
Υπερκρίσιμο διοξειδιο του ανθρακα
Πειραματικός σχ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
University of Athens (EN)

Αγγλική γλώσσα

2015


National and Kapodistrian University of Athens (UOA)

All rights remain with the author, until they expire.
Access to the work is permitted for personal, educational or research use only.



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.