Διαχείριση της υγιεινής και της ασφάλειας γευμάτων (προσμίξεις φυτοφαρμάκων) και ειδικών διαιτολογίων σε νοσοκομειακές μονάδες.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)
Διαχείριση της υγιεινής και της ασφάλειας γευμάτων (προσμίξεις φυτοφαρμάκων) και ειδικών διαιτολογίων σε νοσοκομειακές μονάδες.

Κρίθαρη Χριστίνα

Τσάκνης Ιωάννης

Διπλωματική εργασία (Εκπονήθηκε το έτος: 2015)

Προληπτικά μέτρα
Συστήματα διανομής γευμάτων
Τροφιμογενή νοσήματα
Ειδικά διαιτολόγια
Συστήματα προετοιμασίας γευμάτων

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
University of Athens (EN)

Ελληνική γλώσσα

2015


National and Kapodistrian University of Athens (UOA)

All rights remain with the author, until they expire.
Access to the work is permitted for personal, educational or research use only.



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.