οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και αντι-φλεγμονώδεις δραστικότητες

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2016 (EL)
Αξιολόγηση λιποειδών κρέατος από αρνί και κατσίκι (λιποειδική σύσταση
οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και αντι-φλεγμονώδεις δραστικότητες

Πουτζάλης Στυλιανός

Ιωάννης Ζαμπετάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής

Διπλωματική εργασία (Εκπονήθηκε το έτος: 2016)

Πρόβατο
Atherogenesis
Αθηρογένεση
Φωσφατιδυλοχολίνη
Phosphatidylcholine
Κατσίκα
Πολικά λιποειδή
Sheep
Goat
Polar lipids

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
University of Athens (EN)

Ελληνική γλώσσα

2016


National and Kapodistrian University of Athens (UOA)

All rights remain with the author, until they expire.
Access to the work is permitted for personal, educational or research use only.



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.