οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και αντι-φλεγμονώδεις δραστικότητες

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Digital Library of Grey Literature
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2016 (EN)
Αξιολόγηση λιποειδών κρέατος από αρνί και κατσίκι (λιποειδική σύσταση
οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και αντι-φλεγμονώδεις δραστικότητες

Πουτζάλης Στυλιανός

Ιωάννης Ζαμπετάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής

Διπλωματική εργασία (Εκπονήθηκε το έτος: 2016)

Πρόβατο
Atherogenesis
Αθηρογένεση
Φωσφατιδυλοχολίνη
Phosphatidylcholine
Κατσίκα
Πολικά λιποειδή
Sheep
Goat
Polar lipids

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
University of Athens (EN)

Greek

2016


National and Kapodistrian University of Athens (UOA)

All rights remain with the author, until they expire.
Access to the work is permitted for personal, educational or research use only.



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)