Μελέτη της επίδρασης της διατροφής στην ανάπτυξη καρκίνου του στομάχου

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Digital Library of Grey Literature
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2012 (EN)
Μελέτη της επίδρασης της διατροφής στην ανάπτυξη καρκίνου του στομάχου

Σιακαβέλλας Σπυρίδων

Επικ. Καθ. Χριστίνα Μπάμια
Καθ. Αντωνία Τριχοπούλου
Επιμελητής Β΄ ΕΣΥ Γεώργιος Μπάμιας

Διπλωματική εργασία (Εκπονήθηκε το έτος: 2012)

Μεσογειακή Διατροφή
Survival analysis
Γαστρικός Καρκίνος
EPIC Study
Mediterranean Diet
Μελέτη EPIC
Olive oil
Ανάλυση Επιβίωσης
Gastric cancer
Ελαιόλαδο

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
University of Athens (EN)

Greek

2012


National and Kapodistrian University of Athens (UOA)

All rights remain with the author, until they expire.
Access to the work is permitted for personal, educational or research use only.



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)