Παραγωγή Αφρώδους Οίνου με Χρήση Ακινητοποιημένων Ζυμών Προεγκλιματισμένων σε κανονικές συνθήκες και σε συνθήλες ωσμοτικού στρες

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2016 (EL)
Παραγωγή Αφρώδους Οίνου με Χρήση Ακινητοποιημένων Ζυμών Προεγκλιματισμένων σε κανονικές συνθήκες και σε συνθήλες ωσμοτικού στρες

Αγναντής Παναγιώτης

Μαρία Λιούνη Αναπλ. Καθηγήτρια

Διπλωματική εργασία (Εκπονήθηκε το έτος: 2016)

Wine
Ωσμοτικό Στρες
Οίνος
Yeast
Ακινητοποίηση
Osmotic Stress
Ζυμομύκητες
Immobilization
Alginate
Άλγινικό

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
University of Athens (EN)

Ελληνική γλώσσα

2016


National and Kapodistrian University of Athens (UOA)

All rights remain with the author, until they expire.
Access to the work is permitted for personal, educational or research use only.



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.