Μελέτη της υποβάθμισης του παρθένου ελαιολάδου και ενός μίγματος σπορελαίων (FRIOL) κατά τη θερμική τους επεξεργασία

 
This item is provided by the institution :
Harokopio University
Repository :
Library & Information Center ESTIA
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




1997 (EN)
Μελέτη της υποβάθμισης του παρθένου ελαιολάδου και ενός μίγματος σπορελαίων (FRIOL) κατά τη θερμική τους επεξεργασία

Μπαρμπαγιάννη, Μαρία Ν.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

υποβάθμιση
Ελαιόλαδο - Διαιτολογικές απόψεις
σπορέλαια
Ελαιόλαδο - Υγιειονολογικές απόψεις
Ελαιόλαδο - Φυσιολογικές απόψεις
θερμική επεξεργασία
Ελαιόλαδο

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

1997


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)