Προσδιορισμός στερολών (χοληστερόλης) σε τρόφιμα (τυριά- γιαούρτη)

 
This item is provided by the institution :
Harokopio University
Repository :
Library & Information Center ESTIA
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2000 (EN)
Προσδιορισμός στερολών (χοληστερόλης) σε τρόφιμα (τυριά- γιαούρτη)

Ζέρβα, Αναστασία Α.
Ζέρβα, Ουρανία Ι.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

χοληστερόλη
Τροφή - Μικροβιολογία
Στερόλες
τυρί
ανάλυση τροφίμων
γιαούρτι

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2000-07


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)