Επίδραση της διαφορετικής περιεκτικότητας σε κορεσμένα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα ενός γεύματος στο μεταγευματικό λιπιδαιμικό προφίλ υγειών εθελοντών: συσχέτιση με το φύλο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2003 (EL)
Επίδραση της διαφορετικής περιεκτικότητας σε κορεσμένα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα ενός γεύματος στο μεταγευματικό λιπιδαιμικό προφίλ υγειών εθελοντών: συσχέτιση με το φύλο

Ζαγανά, Αγγελική

postgraduate_thesis
Μεταπτυχιακή Εργασία (EL)
Postgraduate Thesis (EN)

λιπιδιαμικό προφίλ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα
μονοακόρεστα λιπαρά οξέα
μεταγευματικό στάδιο

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2003


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.