Επίδραση της διαφορετικής περιεκτικότητας σε κορεσμένα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα ενός γεύματος στο μεταγευματικό λιπιδαιμικό προφίλ υγειών εθελοντών: συσχέτιση με το φύλο

 
This item is provided by the institution :
Harokopio University
Repository :
Library & Information Center ESTIA
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2003 (EN)
Επίδραση της διαφορετικής περιεκτικότητας σε κορεσμένα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα ενός γεύματος στο μεταγευματικό λιπιδαιμικό προφίλ υγειών εθελοντών: συσχέτιση με το φύλο

Ζαγανά, Αγγελική

postgraduate_thesis
Μεταπτυχιακή Εργασία (EL)
Postgraduate Thesis (EN)

λιπιδιαμικό προφίλ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα
μονοακόρεστα λιπαρά οξέα
μεταγευματικό στάδιο

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2003


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)