Σχέση διατροφικών παραγόντων και καρδιαγγειακής ευρωστίας με τη σωματική σύσταση και το λιπιδαιμικό προφίλ παιδιών ηλικίας 9-11 ετών

 
This item is provided by the institution :
Harokopio University
Repository :
Library & Information Center ESTIA
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2003 (EN)
Σχέση διατροφικών παραγόντων και καρδιαγγειακής ευρωστίας με τη σωματική σύσταση και το λιπιδαιμικό προφίλ παιδιών ηλικίας 9-11 ετών

Ζέρβα, Αναστασία Α.

Σκοπός της εργασίας μας δεν είναι να αναφέρουμε απλώς τις ιδιότητες του ελαιολάδου αλλά να ενημερώσουμε επιστημονικά τον εκπαιδευτικό και να του προσφέρουμε ένα αξιόλογο και εύχρηστο πρόγραμμα διατροφικής αγωγής, κατάλληλα διαμορφωμένο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ηλικίας. Η ηλικία για την οποία δημιουργήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι η Α' Δημοτικού. Οι λόγοι που επιλέξαμε την ηλικία 6-7 ετών είναι ότι αφενός τα παιδιά από αυτή την ηλικία μπορούν εύκολα να συμμετέχουν σε μια μαθησιακή διαδικασία και αφ’ ετέρου, θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να αποκτούν τα παιδιά σωστές διατροφικές συνήθειες και γνώσεις, από όσο πιο μικρή ηλικία γίνεται. Με μικρές αλλαγές το πρόγραμμα είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να χρησιμοποιηθεί και σε λίγο μικρότερες ή μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.

postgraduate_thesis
Μεταπτυχιακή Εργασία (EL)
Postgraduate Thesis (EN)

ελαιόλαδο
Αγωγή υγείας - Παιδιά

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2003


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)