Υπηρεσία αυθεντικοποίησης μέσω των δυναμικών της πληκτρολόγησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Keystroke dynamic authentication as a service
Υπηρεσία αυθεντικοποίησης μέσω των δυναμικών της πληκτρολόγησης

Αβραμίδης, Λουκάς

Η ασφάλεια των πληροφοριών ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική στο διαδίκτυο, και ήταν αντικείμενο πολλών μελετών στον τομέα της πληροφορικής. Τα βιομετρικά συστήματα και πιο συγκεκριμένα η δυναμική της πληκτρολόγησης είναι το αποτέλεσμα κάποιων αντίστοιχων ερευνών, μια τεχνολογία που μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τον ρυθμό πληκτρολόγησης και διάφορα πρότυπα για να πιστοποιήσουμε ή και να αναγνωρίσουμε κάποιους χρήστες. Έχουν υπάρξει κάποιες υλοποιήσεις στον τομέα των δυναμικών πληκτρολόγησης, αλλά ποτέ δεν προσφέρθηκε αυτή η δυνατότητα ως μια διαδικτυακή υπηρεσία, δίνοντας την δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ιστοσελίδων να το προσφέρουν ως μια επιπλέον λειτουργικότητα στους χρήστες τους. Όλη η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται στον διακομιστή και αποστέλλεται στις ιστοσελίδες μέσω αιτήσεων και αποκρίσεων, επικοινωνία που βασίζεται στον μοντέλο πελάτη-διακομιστή. Η υλοποίηση είναι ανοιχτού κώδικα, για να προσφέρει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε προγραμματιστή να προσφέρει στην υλοποίηση ή να την προσαρμόσει σε μια δικιά του εκδοχή.

postgraduate_thesis
Μεταπτυχιακή Εργασία (EL)
Postgraduate Thesis (EN)

Υπηρεσίες Ιστού
ασφάλεια
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Έλεγχος πρόσβασης - Δυναμικές πληκτρολόγησης
κωδικοί
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Έλεγχος πρόσβασης - Κωδικοί πρόσβασης
πρόσβαση
Ασφάλεια ηλεκτρονικών υπολογιστών - Δυναμικές πληκτρολόγησης
διαδίκτυο
υπολογιστές

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2014-03-27


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.