Παρεντερική διατροφή στα παιδιά και στους εφήβους

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2010 (EL)

Παρεντερική διατροφή στα παιδιά και στους εφήβους

Λιάζε, Λιλιάνα

Η παρεντερική διατροφή χρησιμοποιείται σε καταστάσεις στις οποίες η εντερική διατροφή είναι ανεπαρκείς. Οι θρεπτικές ουσίες διαφορετικά από τους ενήλικους, στα παιδιά χρησιμοποιείται για τη συντήρηση των διαφόρων ιστών και επίσης για την ανάπτυξη. Κυρίως από τις αρχές του 1960 είχε βρεθεί πιο αποτελεσματικές και πιο αξιόπιστες φλεβικές εισαγωγές, χρησιμοποιώντας διαλύματα κρυσταλλικών αμινοξέων, η αναπαραγωγή παρασκευάσματος ενδοφλεβίως λίπους, η ενδοφλεβίως χρησιμοποίηση για την επικάλυψη των αναγκών σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες έχει φέρει στη σημερινή κατάσταση τη παρεντερική διατροφή. Στη συνέχεια θα δείτε τις ενδείξεις της παρεντερικής διατροφής, τις ανάγκες σε παρεντερικά, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της παρεντερικής υποστήριξης στο σπίτι.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

παιδιατρική διατροφή
ασθένειες
Παρεντερική διατροφή
βρέφη
παιδιά


2010-07-14


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.