Εφαρμογή απεικόνισης φωτογραφιών με βάση την τοποθεσία και τον προσανατολισμό σε κινητό Android

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Εφαρμογή απεικόνισης φωτογραφιών με βάση την τοποθεσία και τον προσανατολισμό σε κινητό Android

Νούσιας, Αθανάσιος

Η παρούσα πτυχιακή εργασία είχε ως στόχο την ανάπτυξη εφαρμογής που θα έδινε στο χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αναζήτηση φωτογραφιών με κριτήριο την τοποθεσία αλλά και τον προσανατολισμό του. Ακόμη ο χρήστης έχει την δυνατότητα να προσθέσει μια φωτογραφία στη κοινή συλλογή φωτογραφιών από την εκάστοτε τοποθεσία του. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία δυο εφαρμογών εξυπηρέτη οι οποίες αναλαμβάνουν την επικοινωνία με τη βάση δεδομένων και την διαχείριση των αποστολών φωτογραφιών στον εξυπηρέτη. Τέλος αναπτύχθηκε η εφαρμογή τελικού χρήστη, υλοποιημένη για κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, η οποία χρησιμοποιεί τους διαθέσιμους αισθητήρες από την συσκευή για την εύρεση της τοποθεσίας και του προσανατολισμού του χρήστη και επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με τον εξυπηρέτη για την εκτέλεση αναζητήσεων ή αποστολών φωτογραφιών. 


graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Κατεύθυνση
Προσανατολισμός
Κινητό τηλέφωνο
Τοποθεσία
Φωτογραφίες


2015-10-30


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.