Δημιουργία εφαρμογής πωλήσεων και δημοπρασιών προϊόντων γεωργικής παραγωγής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2016 (EL)

Δημιουργία εφαρμογής πωλήσεων και δημοπρασιών προϊόντων γεωργικής παραγωγής

Φαφαλιός, Στέφανος

Η ραγδαία βελτίωση της τεχνολογίας και ο πολλαπλασιασμός των χρηστών smartphone τα κατέστησε μια ανερχόμενη πλατφόρμα στο χώρο τον αγορών, παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν υπήρξε αντίστοιχη πρόοδος στο χώρο των πωλήσεων. Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αγορά προϊόντων από δικτυακά καταστήματα, οι εφαρμογές αυτές έχουν αναπτυχθεί με χρήματα των επιχειρήσεων και περιέχουν αποκλειστικά τα προϊόντα τους. Το όραμα πίσω από αυτή την εργασία, είναι η δημιουργία μιας εφαρμογής που θα απευθύνεται σε παραγωγούς και πωλητές προϊόντων και θα τους δίνει τη δυνατότητα να διατηρούν και να διαχειρίζονται ένα eshop από τη smartphone συσκευή τους. Μιας εφαρμογής μεσάζοντα η οποία θα διευκολύνει ανεξάρτητους παραγωγούς (π.χ., αγροτικών προϊόντων) στην εύρεση πελατών και στην διάθεση των προϊόντων τους, χωρίς να τους επιβαρύνει οικονομικά με μια αρχική επένδυση για την κατασκευή της.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

πλαίσιο
δημοπρασίες
εφαρμογή
υβριδική
αγορές


2016-10-05


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.