Σχεδίαση και ανάπτυξη PORTALγια Reviewπροϊόντων και υπηρεσιών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Σχεδίαση και ανάπτυξη PORTALγια Reviewπροϊόντων και υπηρεσιών

Περιβολάρης, Νικόλαος Ι.

Η τάση των χρηστών του διαδικτύου να θέλουν να είναι πλήρες ενημερωμένοι και να γνωρίζουν πολύ καλά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που βλέπουν στο διαδίκτυο συνεχώς και διαδίδεται όλο και πιο πολύ. Η επαφή των χρηστών με ένα προϊόν ή υπηρεσία στο ίντερνετ είναι έμμεση, οπότε ο χρήστης χρειάζεται κάτι που ουσιαστικά θα κάνει την επαφή αυτή πιο άμεση. Για το λόγο αυτό οι ιστοσελίδες που αναφέρονται σε προϊόντα ή υπηρεσίες υλοποιούν συστήματα αξιολόγησης ώστε να μπορούν οι χρήστες που είχαν μία άμεση επαφή με το αντικείμενο να το βαθμολογήσουν και να το σχολιάσουν ώστε οι υπόλοιποι χρήστες να μπορούν να σχηματίσουν μία πρώτη εικόνα για το αντικείμενο που ψάχνουν κάνοντας την επαφή μαζί του πιο άμεση μέσα από το διαδίκτυο. Έτσι ένα σύστημα αξιολόγησης προϊόντων ή υπηρεσιών θα πρέπει να κρατάει βαθμολογίες και σχόλια για κάθε ένα προϊόν ή υπηρεσία ξεχωριστά από όσον τον δυνατόν περισσότερους χρήστες και να παρουσιάζει μία συνολική εικόνα για το προϊόν αυτό ή την υπηρεσία, για να μπορεί ο οποιοσδήποτε χρήστης να αποκτήσει μία γνώμη γι αυτό μόνο μέσα από το ίντερνετ. Στη συγκεκριμένη πτυχιακή γίνεται η χρήση ενός συστήματος αξιολόγησης για προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από ένα site, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να εισάγει στην ιστοσελίδα την βαθμολογία του και τα σχόλια του για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία εκείνος θέλει καθώς και να αξιολογήσει την εταιρίατου αντικειμένου.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

αξιολόγηση
εφαρμογή
Ιστοσελίδα
προϊόντα
υπηρεσίες

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2016-03


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.