Πράσινες προμήθειες σε διατροφικά αγαθά

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Πράσινες προμήθειες σε διατροφικά αγαθά

Μπουρλίδη, Καλλιόπη Α.

Η παρούσα διπλωματική εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Διπλώματος ''Βιώσιμη Ανάπτυξη'' του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Ο στόχος της διπλωματικής εργασίας ήταν η κατανόηση των Πράσινων Προμηθειών, η εύρεση της υπάρχουσας νομοθετικής κατάστασης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και επίπεδο Ελλάδας, η παράθεση παραδειγμάτων όσον αφορά την χρήση των Πράσινων Προμηθειών σε επίπεδο διατροφικών συνθηκών καθώς και η έρευνα στο κατα πόσο υλοποιούνται οι συνθήκες των Πράσινων Προμηθειών σε διατροφικό επίπεδο, είτε αυτό αναφέρετε σε τρόφιμα είτε σε ποτά. Για αυτό το σκοπό επιλέχθηκε ένας τομέας ώστε η έρευνα που έλαβε χώρα να είναι συγκεκριμένη. Έτσι λοιπόν, εξετάσθηκαν οι Πρασινές Προμήθειες σε διατροφικά αγαθά σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Η έρευνα έγινε κυρίως στην περιοχή της Αττικής καθώς και στην Χαλκίδα.

postgraduate_thesis
Μεταπτυχιακή Εργασία (EL)
Postgraduate Thesis (EN)

βρεφονηπιακοί σταθμοί
πράσινες προμήθειες
διατροφή
Προμήθειες


2017-03-21


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.