Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων στην Άνδρο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων στην Άνδρο

Χαλά, Άρτεμις Ε.

Η παρούσα πτυχιακή εργασία, πραγματοποιείται στα πλαίσια των σπουδών μου στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα την διαχείριση των Στερεών και Υγρών αποβλήτων της Άνδρου. Σκοπός της εργασίας είναι η καταγραφή της διαχείρισης των Στερεών και Υγρών αποβλήτων στην νήσο Άνδρο και η ανάδειξη του προβλήματος που προκύπτει από διόγκωση του όγκου των αποβλήτων. Τέλος εξάγονται συμπεράσματα και γίνεται ταυτόχρονα η έκλυση των υπεύθυνων φορέων για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.Για την επίτευξη αυτού του σκοπού αυτού, πραγματοποιήθηκε επιτόπου έρευνα στο νησί. Προέκυψε συνεργασία με τον Δήμο και τους υπεύθυνους φορείς. Έγινε αναζήτηση στο διαδίκτυο για δημοσιεύματα και σχετικά επιστημονικά άρθρα. Εξαιρετικά σημαντική ήταν και η συμμετοχή ιδιωτών επιστημόνων για την συλλογή βιβλιογραφίας αλλά και των πολιτών για τον χρόνο τους σε συζητήσεις. Ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους ενδιαφέροντος για συλλογή φωτογραφικού υλικού, όπου και επισυνάπτεται.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

απόβλητα
Nimby
Άνδρος
Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων
Σχεδιασμός


2015-02


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.