Προβλήματα και Προοπτικές του Ολυμπιακού Χωριού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Προβλήματα και Προοπτικές του Ολυμπιακού Χωριού

Φίλου, Μαρία Α.

Στην παρούσα εργασία βασικός άξονας είναι η μελέτη των νέων πόλεων. Πιο συγκεκριμένα οι νέες πόλεις που προέκυψαν από τη φιλοξενία/διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και πως αυτές εξελίχθηκαν. Βασικό και κύριο μέρος της εργασίας είναι η μελέτη της περίπτωσης του ελληνικού Ολυμπιακού Χωριού 2004.Στόχος είναι να διερευνηθούν τα προβλήματα και οι προοπτικές του συγκεκριμένου οικισμού. Για το λόγο αυτό πραγματοποιείται αναφορά σε σημαντικά μοντέλα πόλεων, ιστορική αναδρομή των Ολυμπιακών Χωριών μέχρι το 2004, γίνεται μελέτη του ευρύτερου '. Αχαρνών στον οποίο ανήκει το Ολυμπιακό Χωριό και συλλέγονται στοιχεία που αφορούν αποκλειστικά αυτόν.Όλα τα στοιχεία μαζί βοηθούν στην εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο οικισμός ώστε να καταστεί βιώσιμος.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Αστική πολιτική - Ελλάδα
Ολυμπιακό Χωριό
Προοπτικές
Πρόταση
Προβλήματα
Ολυμπιακοί Αγώνες
Αστική ανάπτυξη


2017-07-24


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.