Μελέτη πειραματικών testbeds και demonstrators για Future Media Internet Applications

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Μελέτη πειραματικών testbeds και demonstrators για Future Media Internet Applications

Κατσαούνη, Νικολέττα Γ.

Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τη διανομή πολυμέσων και ιδιαίτερα βίντεο έχουν φέρει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο μεταφοράς των περιεχομένων. Νέες ανάγκες έχουν δημιουργηθεί και καινούργιες τεχνολογίες έχουν αναπτυχθεί για να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες. Οι Πάροχοι Υπηρεσιών (ΙSPs) αντιμετωπίζουν μεγάλα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν έτσι ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί. Στην πτυχιακή αυτή παρουσιάζεται η νέα κατάσταση και ένας τρόπος συνεργασίας των ISPs με τους παρόχους Δικτύων Διανομής Περιεχομένου (CDNs) χρησιμοποιώντας εικονικές λειτουργίες δικτύου (NFV). Τα πλεονεκτήματα και για τις δύο πλευρές παρουσιάζονται καθώς και η διαδικασία ενσωμάτωσης των υπηρεσιών. Στο τέλος περιγράφονται πειράματα που έγιναν για να υποστηρίξουν τα οφέλη αυτής της ιδέας.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

CDNs
Διαδραστικά πολυμέσα
διανομή πολυμέσων
ISPs
NFV

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2017-07-13


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.