Ανάπτυξη τουριστικής εφαρμογής για τη Βενετία με χαρτογραφικά εργαλεία στον Παγκόσμιο Ιστό

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ανάπτυξη τουριστικής εφαρμογής για τη Βενετία με χαρτογραφικά εργαλεία στον Παγκόσμιο Ιστό

Αθανασοπούλου, Γεωργία

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει σκοπό την ανάπτυξη τουριστικής εφαρμογής για την Βενετία, με χαρτογραφικά εργαλεία στον Παγκόσμιο Ιστό. Με απλά λόγια, ο στόχος της εργασίας είναι η κατασκευή ενός ιστότοπου για την Βενετία, ο οποίος θα περιέχει πληροφορίες σε συνδυασμό με την προσωπική μου εμπειρία, καθώς επισκέφτηκα την πόλη αυτή τον Αύγουστο του 2009. Η κατασκευή του ιστότοπου αυτού δεν ήταν απλή και περιλάμβανε τα ακόλουθα στάδια. Πρώτα δημιουργήθηκε ένα πλάνο του, που αποτέλεσε τη βάση για τη σχεδίασή του. Εν συνεχεία, επιλέχθηκαν τα κατάλληλα προγράμματα που θα οδηγούσαν στην δημιουργία του. Τα προγράμματα αυτά, αφορούσαν επεξεργασία εικόνων, χαρτών, κινούμενων σχεδίων και δημιουργίας ιστοσελίδων. Κατόπιν, ακολούθησε η σχεδίαση του και τελικά η ανάρτησή του στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα, νομίζω πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και αντάξιο των γνώσεων που απέκτησα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Ιστότοποι - Σχεδιασμός
Tourism - Italy - Venice
Τουρισμός - Ιταλία - Βενετία
Βενετία (Ιταλία) - Περιγραφή και ταξίδια
Web sites - Design
Venice (Italy) - Description and travel

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2011-05-04


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.