Η ανάπτυξη και προβολή του συνεδριακού τουρισμού: η περίπτωση των Δελφών.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Η ανάπτυξη και προβολή του συνεδριακού τουρισμού: η περίπτωση των Δελφών.

Τουρή, Μαρία

Η παρούσα διπλωματική εργασία αναφέρεται στην ανάπτυξη και προβολή του συνεδριακού τουρισμού όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο και παρουσιάζει την περίπτωση του συνεδριακού τουρισμού στους Δελφούς. Οι Δελφοί μπορεί να μην είναι και από τους πιο αναπτυγμένους προορισμούς στην συνεδριακή αγορά αλλά είναι μια περιοχή με φυσική ομορφιά και ιστορικό και πολιτιστικό θησαυρό. Στους Δελφούς υπάρχουν μοντέρνα ξενοδοχεία με συνεδριακό εξοπλισμό, παραδοσιακά εστιατόρια και πολλά μαγαζιά. Οι Δελφοί όμως είναι και επικεφαλής διεθνών συνεδρίων συναντήσεων και συμποσίων αλλά και του Συνεδρίου Αρχαίου δράματος υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών (Ε.Π.Κε.Δ.).Η ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού απαιτεί τη συνεργασία των τοπικών αρχών αλλά και των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ιδανικός συνεδριακός προόρισμος γιατί μπορεί να συνδυάσει μοναδικά πλεονεκτήματα όπως το καλό κλίμα, την ιστορία, τον πολιτισμό την ασφάλεια και ένα ειρηνικό τρόπο ζωής.

postgraduate_thesis
Μεταπτυχιακή Εργασία (EL)
Postgraduate Thesis (EN)

Tourism - Greece - Delphi
βιώσιμη ανάπτυξη
Τουρισμός - Ελλάδα - Δελφοί
Sustainable development - Greece - Delphi
Συνεδριακός τουρισμός - Ελλάδα - Δελφοί
Δελφοί
Συνεδριακός τουρισμός
Αειφορική ανάπτυξη - Ελλάδα - Δελφοί
Congress tourism - Greece - Delphi

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2007-11-07


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.