Διατροφή και καρκίνος του μαστού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)
Διατροφή και καρκίνος του μαστού

Γρηγοροπούλου, Δήμητρα

Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι να διερευνηθεί η σχέση μεταξύ καρκίνου του μαστού και διατροφής καθώς και ο ρόλος του διαιτολόγου τόσο στην πρόσληψη όσο και κατά τη διάρκεια της θεραπείας της νόσου.Στις επόμενες σελίδες περιγράφεται η σχέση διάφορων θρεπτικών συστατικών και στοιχείων της διατροφής με τον καρκίνο του μαστού, ενώ στο δεύτερο μέρος γίνεται περιληπτική αναφορά των θεραπευτικών σχημάτων που εφαρμόζονται στους ασθενείς αναλύοντας τη σχέση τους με τη διατροφή καθώς και ψυχολογικές επιπτώσεις της νόσου.Είναι απαραίτητες περαιτέρω έρευνες σχετικά με την Επιδημιολογική θεώρηση της νόσου, την φυσιολογία της, τους παράγοντες κινδύνου (γενετικούς και περιβαλλοντικούς), με τελικό σκοπό την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης στα πλαίσια πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Cancer - Nutritional aspects
Καρκίνος - Διαιτολογικές απόψεις
Cancer - Treatment
Ασθένειες - Διαιτολογικές απόψεις
Καρκίνος
Καρκίνος - Θεραπεία
Diet in disease
Cancer

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2004


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.