Η εργαζόμενη γυναίκα και ο ρόλος του άντρα στη σύγχρονη οικογένεια: στατιστική μελέτη στο δήμο Αμφιλοχίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η εργαζόμενη γυναίκα και ο ρόλος του άντρα στη σύγχρονη οικογένεια: στατιστική μελέτη στο δήμο Αμφιλοχίας

Λιγνού, Θέκλα

Η εργασία με τίτλο «η εργαζόμενη γυναίκα και ο ρόλος του άντρα στη σύγχρονη οικογένεια» έχει ως στόχο να φανεί το κατά πόσο έχει αλλάξει ο ρόλος του άντρα στη σύγχρονη οικογένεια, παράλληλα και με την έξοδο της γυναίκας στην αγορά εργασίας. Ταυτόχρονα, να φάνει ο ρόλος της γυναίκας μέσα σε αυτό και το πώς συντελεί και η ίδια στην αλλαγή του άντρα, είτε ως εργαζόμενη είτε όχι. Στόχος της εργασίας, όμως είναι να φανούν και οι πάγιες διαφορές που υπάρχουν στους ρόλους που έχει ο άντρας και η γυναίκα από τη φύση τους. Το αποτέλεσμα, είναι ότι οι ρόλοι και τα πιστεύω για τους ρόλους των αντρών και των γυναικών έχουν παραμείνει σε μεγάλο ως είχαν στο παρελθόν. Παράλληλα, όμως, ο άντρας συμμετέχει περισσότερο στο νοικοκυριό και στο μεγάλωμα των παιδιών. Έχει γίνει πιο δημιουργικός στο σπίτι και μοιράζεται περισσότερο τις ανάγκες της καθημερινότητας με τη γυναίκα.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Women - Employment - Greece - Aitoloakarnania (Nome) - Amfilohia
Family - Greece - Aitoloakarnania (Nome) - Amfilohia
Γυναίκες - Επαγγελματική απασχόληση - Ελλάδα - Αιτωλοακαρνανία (Νομός) - Αμφιλοχία
Οικογένεια - Ελλάδα - Αιτωλοακαρνανία (Νομός) - Αμφιλοχία

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2008-10-29


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.