Το Αγροτοσυνεταιριστικό Κίνημα στην Άρτα, ακμή, παρακμή και αναγκαιότητα για την ανάπτυξη της περιοχής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Το Αγροτοσυνεταιριστικό Κίνημα στην Άρτα, ακμή, παρακμή και αναγκαιότητα για την ανάπτυξη της περιοχής

Καμπέρη, Τριάδα

Προϋπόθεση για την ανάπτυξη μιας υποβαθμισμένης περιοχής όπως η Άρτα είναι η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και η εναρμόνιση της στις απαιτήσεις των καιρών. Και αυτή η ανάπτυξη δεν μπορεί να προέλθει με ευχολόγια, με εκτιμήσεις, απόψεις, και προτάσεις που δεν κοστίζουν. Πολύ δε περισσότερο δεν μπορεί να προκύψει ανάπτυξη της περιοχής της Άρτας, με τη σημερινή μορφή των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων που υπάρχουν. Χρειάζεται διεύρυνση για εντοπισμό των δυνατοτήτων που υπάρχουν, χρειάζεται έρευνα σε όλους τους τομείς, χρειάζονται μελέτες και πολιτική βούληση, για να υλοποιηθούν. Οι εποχές των ατομικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων και των ατομικών επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων έχουν περάσει προ πολλού. Επιβάλλεται οργάνωση και εκσυγχρονισμός στην λειτουργία κάθε είδους εκμεταλλεύσεις, επιβάλλεται προσαρμογή στα σημερινά δεδομένα της εποχής. Η αναγκαιότητα ανάπτυξης στην Άρτα είναι προφανής, πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν μονόδρομος, άμεσα και πριν η περιοχή αδειάσει από νέους.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Αειφορική ανάπτυξη - Ελλάδα - Άρτα (Νομός)
Αγροσυνεταιριστικό Κίνημα - Ελλάδα - Άρτα (Νομός)
Αγροτική ανάπτυξη - Ελλάδα - Άρτα (Νομός)


2007-11-14


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.