Μεταβολές της σύστασης των σακχάρων κατά την ωσμωτική αφυδάτωση ολόκληρων φρούτων ακτινιδίου

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Μεταβολές της σύστασης των σακχάρων κατά την ωσμωτική αφυδάτωση ολόκληρων φρούτων ακτινιδίου

Αναγνώστου, Νικόλαος

Μεταπτυχιακή εργασία –Σχολή Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής-Τμήμα Ζωικής παραγωγής

masterThesis
Μεταπτυχιακή εργασία
Master thesis

Φρούτα
Σάκχαρα
Προβλήματα
Μελέτη
Ωσμωτική αφυδάτωση
Ανιχνευτές


2016-07-01


Πτυχιακές Εργασίες

Default License



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.