Probiotics, prebiotics, synbiotics and naturally fermented foods: why more may be more

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ελληνική Γαστροεντερολογική Εταιρία
Αποθετήριο :
Annals of Gastroenterology
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2013 (EL)
Probiotics, prebiotics, synbiotics and naturally fermented foods: why more may be more (EN)

Ho, Nancy; University of Maryland Division of Gastroenterology
Prasad, Vinay

none (EN)

Ελληνική Γαστροεντερολογική Εταιρία (EL)
Hellenic Gastroenterologiki Company (EN)

2013-06-24


Annals of Gastroenterology (EN)

Annals of Gastroenterology; Volume 26, No 3 (2013); 277 (EN)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.