Καινοτομία Έρευνα & Τεχνολογία. τ.65, Πρωταγωνιστική συμβολή στην επιστημονική γνώση

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΚαινοτομία Έρευνα & Τεχνολογία. τ.65, Πρωταγωνιστική συμβολή στην επιστημονική γνώση

Το συγκεκριμένο τεύχος είναι αφιερωμένο στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και στα 50 χρόνια πρωταγωνιστικής συμβολής που διαδραματίζει στην επιστημονική γνώση. Περιλαμβάνεται συνέντευξη του κ. Ιωσήφ Σηφάκη, διευθυντή ερευνών στο CNRS, με διεθνή διάκριση στο χώρο της πληροφορικής (βραβείο A.M. Turing 2007). Παρέχονται λεπτομέρειες για τους ερευνητές που διακρίθηκαν με τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιστημονικής Έρευνας 2007. Επιπλέον παρουσιάζονται οι δράσεις του επιχειρησιακού προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα" (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Υπουργείου Ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία γαι την περίοδο 2007-2013. Λεπτομέρειες σχετικές με ερευνητικά έργα και πρωτοβουλίες Ελλήνων επιστημόνων όπως το σύστημα αποτύπωσης της θαλάσσιας κυκλοφορίας και της πιλοτικής λειτουργίας του ηλιακού αντιδραστήρα παραγωγής υδρογόνου από το νερό.

OtherMaterial


Ελληνική γλώσσα

2008-03
2008-09-18T09:15:29Z
2012-06-12T11:28:35Z


Νότια Ευρώπη
Ελλάδα

Άλλο
Τύποι Τεκμηρίων
Συλλογές του Ήλιος
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.