Detection of free radicals produced in virgin olive oil: a spin trapping and EPR study

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Detection of free radicals produced in virgin olive oil: a spin trapping and EPR study

Xenakis, Aristotelis
Avramiotis, S.
Sotiroudis, Theodore G.

Article


Αγγλική γλώσσα

2008-12-10T13:55:40Z
2008-09-24T14:27:37Z
1999-01
2012-06-12T13:45:56Z


Τύποι Τεκμηρίων
Άρθρο σε περιοδικό
Συλλογές του Ήλιος
Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012)
Ινστιτούτο Bιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΦΧΒ)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.