Η διάσταση της εκπαίδευσης ως μέσο ικανοποίησης του δικαιοδόχου από τον δικαιοπάροχο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2010 (EL)

Η διάσταση της εκπαίδευσης ως μέσο ικανοποίησης του δικαιοδόχου από τον δικαιοπάροχο (EL)

Παπαδημητράκης, Αλέξανδρος - Γεώργιος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. (EL)

Στην παρούσα εργασίας εξετάζεται η εκπαίδευση ως εργαλείο λειτουργίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων που λειτουργούν υπό καθεστώς δικαιοχρησίας (franchising). Αρχικά παρουσιάζονται οι βασικές έννοιες του συστήματος franchising καθώς και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του. Στη συνέχεια αναφερόμαστε συγκεκριμένα στις εκπαιδευτικές ανάγκες του συστήματος και στα διάφορα μοντέλα που χρησιμοποιούνται. Μέσα από βιβλιογραφικές αναφορές διαφαίνεται η ανάγκη και η χρησιμότητα της εκπαίδευσης για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία των επιχειρήσεων franchising. Παράλληλα, παρατίθενται τα αποτελέσματα της πρωτογενούς έρευνας δια μέσου της ανάλυσης των συσχετίσεων. Τέλος γίνεται η αξιολόγηση των επιπτώσεων της εκπαίδευσης στον τομέα του franchising και προτείνεται στις επιχειρήσεις η κατεύθυνση προς τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα έτσι ώστε να αποκομίζουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

masterThesis

Franchisee (EL)
Franchisor (EL)
Δικαιόχρηση εκπαίδευση (EL)
Francising education (EL)


2010


2015-11-19T10:35:39Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.