Η διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού στις επιχειρήσεις: η περίπτωση της εταιρείας "Ξενοδοχεία Χανδρής, (Ελλάς) Α.Ε."

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Hellanicus
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2010 (EN)

Η διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού στις επιχειρήσεις: η περίπτωση της εταιρείας "Ξενοδοχεία Χανδρής, (Ελλάς) Α.Ε." (EL)

Πνευματικούδη, Κυριακή

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων . (EL)

Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται την υιοθέτηση και εφαρμογή της διοίκησης των ανθρώπινων πόρων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ειδικότερα, μελετά την εφαρμογή των αρχών και πρακτικών της διοίκησης ανθρώπινων πόρων στην εταιρεία «Ξενοδοχεία Χανδρή (Ελλάς) Α.Ε.». Η έρευνα έδειξε ότι τα ξενοδοχεία Χανδρή υιοθετούν αποσπασματικά ορισμένες από τις πρακτικές της διοίκησης ανθρώπινων πόρων και αυτό αποφέρει εμφανή θετικά αποτελέσματα. Όμως, αυτή η πρακτική θα πρέπει να γίνει συνειδητά, ολοκληρωμένα και να ενσωματώνεται στη γενικότερη επιχειρησιακή στρατηγική των ξενοδοχείων, ώστε η πλήρης υιοθέτηση και εφαρμογή των αρχών της διοίκηση ανθρώπινων πόρων να συνεισφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα και να οδηγήσει σε αύξηση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας.

masterThesis

Hotels (EL)
Ξενοδοχεία (EL)
Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων (EL)


2010


2015-11-19T10:35:39Z

Χίος




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)