Αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις και το φορολογικό δίκαιο που τις διέπει

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2005 (EL)

Αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις και το φορολογικό δίκαιο που τις διέπει (EL)

Βαλιούγα, Χριστίνα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. (EL)

Τα πρώτα βήματα του γεωπόνου Δημ. Γρηγοριάδη και του δασκάλου Νικ. Μιχόπουλου, που ίδρυσαν τον πρώτο αγροτικό συνεταιρισμό στον Αλμυρό, το 1900, εγκαινίασαν μια νέα εποχή. Στις 9/3/2000 εκδόθηκε ο νέος νόμος 2810/2000 τον οποίο ψήφισε η βουλή για τις αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις και τροποποιήθηκε με το νόμο 3147/2003. Το φορολογικό πλαίσιο που διέπει τους αγροτικούς συνεταιρισμούς καθορίζεται από το νόμο 2238/94 και αναλύεται εκτεταμένα στην εργασία. Ακολουθούν παραδείγματα φορολογίας φυσικών κ νομικών προσώπων και η φορολογία των γεωργικών επιχειρήσεων και εκτεταμένο παράρτημα.

masterThesis

- (EL)


2005


2015-11-19T10:35:41Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.