Ο ρόλος της διεύθυνσης των σχολικών μονάδων στην ομαλή μετάβαση των μαθητών από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση: έρευνα σε σχολεία του ν. Δωδεκανήσου

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Hellanicus
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2010 (EN)

Ο ρόλος της διεύθυνσης των σχολικών μονάδων στην ομαλή μετάβαση των μαθητών από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση: έρευνα σε σχολεία του ν. Δωδεκανήσου (EL)

Κοσεγιάν, Χαρίκλεια - Καραμπέτ

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων. (EL)

The role of school management in the students transition from elementary into high school is connecting with collaborative learning community and school culture. The subject is examined by a research worked out in the Dodecanese region.
Στην εργασια εξεταζεται ο ρολος του διευθυντη τησ σχολικης μοναδας στην ομαλη μεταβαση των μαθητων απο την πρωτοβαθμια στη δευτεροβαθμια εκπαιδευση με ερευνα ημικατευθυνομενης συνεντευξης - συλλογη ποιοτικων δεδομενων. Το θεμα εντασσεται υπο το πρισμα της συνεργατικης κοινοτητας μαθησης και της σχολικης κουλτουρας

masterThesis

Leadership (EL)
Διευθυντής (EL)
Πρωτοβάθμια (EL)
Secondary education (EL)
Collaborative learning community (EL)
Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (EL)
Transition (EL)
Ομαλή μετάβαση (EL)
Elementary (EL)


2010


2015-11-19T10:49:06Z

Ρόδος




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)