Διαχείριση κινδύνων στη διαδικασία ανάθεσης κτιριακών έργων Δημοσίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2011 (EL)

Διαχείριση κινδύνων στη διαδικασία ανάθεσης κτιριακών έργων Δημοσίου (EL)

Κυριακώδη, Αντιγόνη

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης. Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς. (EL)

Στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι το έργο της ανάθεσης κτιριακών έργων από φορείς του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα και η πρόταση για διεργασία διαχείρισης των κινδύνων, προκειμένου να λειτουργήσει ως οδηγός για την πρόβλεψη σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχει πιθανότητα να συμβούν στο έργο και για την ανάπτυξη ενεργειών για την αντιμετώπισή τους. Πραγματοποιήθηκε διαγραμματική απεικόνιση των διαδικασιών του έργου της ανάθεσης με το εργαλείο των ανεπτυγμένων διαγραμμάτων ροής, έγινε εντοπισμός των κινδύνων με τη μέθοδο της δομής ανάλυσης κινδύνων (RBS), δημιουργήθηκε πίνακας συσχέτισης διεργασιών – κινδύνων και τέλος συμπληρώθηκε ένα πρότυπο φύλλο για κάθε κίνδυνο.

masterThesis

Διεργασία (EL)
Δημόσιες συμβάσεις (EL)
Διαχείριση κινδύνων (EL)
Puplic contracts (EL)
Process (EL)
Risk management (EL)


2011


2015-11-19T10:57:40Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.