Ο ρόλος των επιχειρήσεων στην περιβαλλοντική πολιτική και διαχείριση: μελέτη περίπτωσης οι μικρoμεσαίες επιχειρήσεις της Χίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2011 (EL)

Ο ρόλος των επιχειρήσεων στην περιβαλλοντική πολιτική και διαχείριση: μελέτη περίπτωσης οι μικρoμεσαίες επιχειρήσεις της Χίου (EL)

Τασιούλη, Θεοφανία

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης. Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς. (EL)

Η περιβαλλοντική ευθύνη των επιχειρήσεων είναι μέρος της ευρύτερης κοινωνικής τους ευθύνης και γενικότερα της αειφορικής - βιώσιμης ανάπτυξής τους. Η παρούσα εργασία διερευνά και εκτιμά σε ποιο ποσοστό και με ποιούς τρόπους οι Επιχειρήσεις συμβάλουν στη γενικότερη Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση της Χώρας. Ειδικότερα, αντικείμενο έρευνας της παρούσας εργασίας αποτελούν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Χίου, οι οποίες αν και δεν έχουν σημαντικές αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο, με δεδομένο όμως το μεγάλο αριθμό τους, μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις τοπικά.

masterThesis

Επιχειρήσεις (EL)
Περιβάλλον (EL)
Environment (EL)
Business (EL)


2011


2015-11-19T10:57:41Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.